Panko panerade fiskpinnar med remouladsås!

Hejsan!
 
Hur har ni det? Vilket härligt väder vi hade i helgen, i alla fall här i södra Sverige. Så härligt att sitta i solen en stund. Det är ju detta man längtat efter hela året😊.
Och trots tiden det är nu med corona, så måste man försöka hitta ljusglimtarna i livet, när det just nu inte finns möjlighet att träffa vänner och familj i den utsträckningen man är van vid.
Sitt i solen och njut, laga god mat, gör små utflykter och försök att fortsätta leva, även om det inte är som vanligt.
 
Krispiga fiskpinnar med egen remouladsås, det kan man njuta av tex. För det är så enkelt att göra egen och så mycket godare.
 
 
 
 
 
Fiskpinnarna dubbelpanerade jag. Doppa först i mjöl, sen i uppvispat ägg. Och till sist i panko, som jag även saltar och pepprar i också. Stek gyllenbruna i smör och olja.
 
Remouladsås:
 
2 dl  gräddfil
1/2 dl majonäs
1 dl bostongurka
1 msk curry
1 tsk paprikapulver
1 tsk gurkmeja( för färgen)
1 tsk flytande honung
Salt och peppar
 
Blanda allt och smaka av med ev. mer curry och salt och peppar.
 
Var rädda om er, kram♥


Kommentarer :

#1: Anonym

Det ser underbart ut! Jag har aldrig själv panerat något, bara köpt eller blivit bjuden, men det låter inte omöjligt svårt ändå :D

Svar: Nej absolut inte, prova vetja😊Ha en fin kväll!
Eva Wersch

skriven

Kommentera inlägget här :